Victoria är gravid!

Jaaaaaa!!! Äntligen! Idag bekräftade hovet nyheten, och hela Sverige laddar för en kunglig liten bebis. Vårt fina kronprinsesspar blir föräldrar i mars 2012. Victoria och övriga familjen mår bra. Victoria och Daniel är ju otroligt barnkära, och drottningen måste vara överlycklig. Alla andra länder, bland annat Norge och Danmark hargång på gång kunnat visa upp nya prinsar och prinsessor. Och alla drottningens vänninor har barnbarn, så nog är hon lycklig! Kanske tittar en liten prins eller prinsessa ut på min födelsedag, 21 mars;) Men fantastiskt kul i alla fall, höll på att svimma när jag läste det på Ebba Von Sydows blogg: blogg.svt.se/ebba
Sedan kollade jag runt för att se allt som gick, expressen, rix fm, svenskdamtidning (bäst på kungligheter!), Kungahusets hemsida (såklart) och hd m.m m.m. Jag tror det blir en flicka, kanske en liten Astrid, blir det en pojke hoppas jag på Oscar!
Jag vet att jag inte bloggat på extremt länge. Har helt enkelt behövt en bloggpaus för att kunna njuta av semestern. Men jag är tillbaka, redo att blogga! Ska avsluta Mette-Marits vecka imorgon, med hur man får hennes stil. Och sedan kör vi igång en ny vecka på måndag, vilken prinsessa det blir då avslöjar jag imorgon...
Och självklart blir det uppdatering om Victorias graviditet så fort något nytt händer! Under tiden kan ni kolla in sidorna ovan. Victoria kommer fortsätta jobba på som vanligt under hösten 2011. Gud, detta är så spännande!Såhär glad var Victoria idag vid utdelningen av årets svensk, bara minuter innan hovet släppte nyhetsbomben. Ser ni någon mage på bilden nedan? :)

kungligkoll

Hej och välkommen till min blogg. Jag är en ung tjej som bor i Skåne och gillar kungligheter. Här på min blogg skriver jag om deras liv, stil och arbete. Jag ger också boktips och filmtips om kungligheter och svarar på alla frågor jag får så gott jag kan. Hoppas ni följer bloggen, jag uppdaterar så ofta jag kan. Kram!

RSS 2.0